(lokaal tarief) 030-2850173
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Goedkoop internet

Ben je op zoek naar het goedkoop internet? Doe dan de postcodecheck en vind alle beschikbare abonnementen op jouw adres. Via de filters kun je selecteren op prijs, internetsnelheid, aansluiting en internetaanbieder.

Eerlijk vergelijken op jaarprijs

Er bestaan 1-jarige, 1,5 jarige en 2-jarige internetabonnementen. Voor een zo eerlijk mogelijke vergelijking tonen wij altijd de gemiddelde kosten van het eerste jaar. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan. Vaak zijn 2-jarige abonnementen namelijk het eerste jaar goedkoper dan het 2e jaar, terwijl de gemiddelde jaarprijs van een 1-jarig abonnement wel eens veel voordeliger voor je zou kunnen uitvallen.

Goedkoop internet bestellen

Op Skouter.nl vind je goedkoop internet met de internetsnelheid die het beste bij je past. Heb je een keuze kunnen maken, dan kun je in een paar stappen je bestelling voltooien. Voor vragen over goedkoop internet, snelheden, aansluiting of aanbiedingen, staan de deskundige medewerkers van onze klantenservice voor je klaar.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Internetsnelheid

Internetaanbieders geven bij hun abonnementen altijd een maximale up- en downloadsnelheid aan. Deze snelheden worden in de praktijk echter nooit gehaald door gebruikers. De reden hiervan verschilt per verbinding, gebruik en hardware. Lees meer

Draadloos internet

Draadloos internet, ook wel WiFi genoemd, kent meerdere voordelen. Zo heb je geen meters kabel meer door je huis liggen, en je bent lekker flexibel omdat je je laptop, maar ook je tablet en smartphone overal in huis kunt gebruiken. Lees meer