(lokaal tarief) 030-2850173
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Laagste prijsgarantie

Op Skouter.nl vind je minimaal dezelfde tarieven als bij de providers zelf. Vaak vind je bij ons zelfs betere acties in de vorm van exclusieve aanbiedingen, die alleen bij ons en onze partnerwebsites verkrijgbaar zijn en niet bij de provider zelf.

Bij een exclusieve aanbieding kun je bijvoorbeeld denken aan extra korting op je maandtarief de eerste maanden van je contractperiode, een gratis tablet en een cashback van wel 150 euro. Wij kunnen je dus verzekeren dat je bij Skouter.nl altijd de laagste prijs betaalt. En mocht je na je bestelling hetzelfde abonnement toch ergens anders tegenkomen voor een lagere prijs, dan betalen wij je het verschil terug plús 100% extra (met een maximum van € 250,00). Om aanspraak te kunnen maken op dit retourbedrag, gelden een aantal logische voorwaarden:

  • Het goedkopere abonnement is gelijk aan het abonnement dat je via Skouter.nl hebt besteld.
  • Het goedkopere abonnement wordt aangeboden tijdens je bestelling op Skouter.nl.
  • Skouter.nl moet het prijsverschil kunnen controleren bij de concurrerende aanbieder.
  • De hardware (modem, tuner e.d.) bij het goedkopere abonnement moet gelijk zijn aan de randapparatuur van je bestelling via Skouter.
  • Indien in een nieuwe actie op Skouter.nl je bestelde abonnement goedkoper is, maak je geen aanspraak op een retourbedrag.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Welkom bij Skouter

Op Skouter.nl vind je minimaal dezelfde tarieven als bij de providers zelf. Vaak vind je bij ons zelfs betere acties in de vorm van exclusieve aanbiedingen, die alleen bij ons en onze partnerwebsites verkrijgbaar zijn en niet bij de provider zelf. Lees meer