(lokaal tarief) 030-2850173
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Onbeperkt bellen

Bel je vaak en lang? En wil je besparen op de kosten van vaste telefonie? Breid dan eenvoudig uit met de dienst ‘Onbeperkt Bellen’. Hiermee bel je onbeperkt naar alle vaste nummers, en bij meerdere providers zelfs ook naar alle mobiele nummers, in Nederland.

Avond, weekend of altijd

Als je kiest voor Internet en Bellen of Alles-in-1 kun je naar wens uitbreiden met de dienst ‘Onbeperkt Bellen’. Bij deze abonnementen verloopt vast bellen via de internetverbinding. Je belt hierbij gewoon via je eigen vertrouwde vaste toestel, zonder dat je de computer hoeft aan te zetten.

Bij een aantal providers heb je de keuze uit wanneer je onbeperkt belt: ’s avonds en in het weekend óf altijd. Onbeperkt bellen geldt altijd voor vaste nummers in Nederland, en vaak ook voor mobiele nummers in Nederland. Dankzij Onbeperkt Bellen bel je voor een vast laag bedrag per maand, zolang en zoveel als je wil. Hoe dit bedrag er uitziet, verschilt per provider. Het bedrag dat je extra moet betalen voor onbeperkt bellen verschilt per provider. Meer informatie over Onbeperkt Bellen vind je in de specificaties van alle abonnementen i.c.m. vaste telefonie.

Onbeperkt Bellen bestellen

Gebruik onze veelgebruikte postcodecheck voor het vergelijken van alle internet en bellen (en televisie) abonnementen die beschikbaar zijn op jouw adres. In de specificaties van alle pakketten vind je meer informatie over de prijs en mogelijkheden van onbeperkt bellen.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Nummerbehoud

Het liefst neem je je huidige vaste telefoonnummer natuurlijk mee naar je nieuwe abonnement. En dat is ook geen probleem bij alle providers, zolang je in hetzelfde netnummergebied blijft wonen. Nummerbehoud is meestal gratis, maar niet verplicht. Als je een ander telefoonnummer wil, dan kan dat ook. Lees meer