(lokaal tarief) 030-2850173
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Tele2

Tele2 is een uitdager van de gevestigde orde. Het ‘zwarte schaap’ wringt zich in alle bochten om keer op keer als goedkoopste aanbieder van internet (DSL en glasvezel), Bellen en TV (Digitale TV en Interactieve TV) uit de bus te komen. En dat doet zij samen met concurrent Online.nl dan ook telkens weer.

Tele2 Internet, bellen en TV

Je kunt bij Tele2 terecht voor Internet, Bellen en TV tegen haarscherpe prijzen. Wil je snel internet tot 20 Mb/s of 50 Mb/s via DSL of razendsnel glasvezelinternet tot 100 Mb/s (up en down)? Combineer internet bijvoorbeeld met onbeperkt bellen en digitale televisie via de ether, of met de vele voordelen van Interactieve TV. Heb je genoeg aan een los internetabonnement of wil je snel internet van Tele2 combineren met Interactieve TV zonder het belcomponent? Bij Tele2 kies je eenvoudig en snel het abonnement dat het beste bij je past. Altijd voor de beste prijs.

Contactgegevens Tele2

Wil je een abonnement van Tele2 bestellen of wil je contact opnemen met de klantenservice van Tele2? Lees meer

Gratis Overstapservice

Overstappen wordt nog makkelijker met de gratis Overstapservice. Je hoeft namelijk helemaal niets meer zelf te regelen, alles wordt voor je uit handen genomen. Bovendien zorgen we er bij Skouter voor dat je tijdens het overstappen geen minuut zonder internet, bellen en/of digitale televisie komt te zitten. Lees meer

Abonnementen van Tele2

Alles in 1

Abonnement Prijs p/m Prijs p/j