(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Fiber Nederland

Ben je aangesloten op glasvezel en wil je profiteren van alle gemakken van je razendsnelle verbinding, maar wil je daarvoor zeker niet te veel betalen? Bij Fiber Nederland kun je zeer voordelig terecht voor 30, 50 en 100 Mb/s glasvezel internet, voordelig bellen, analoge televisie en digitale (HD)TV met Video on Demand en optionele extra zenders als FOX Sports Eredivisie, HBO, het Pluspakket etc.

Fiber Nederland is goedkoper

Bij Fiber Nederland betaal je minder voor glasvezel internet, vast bellen en TV dan bij veel andere glasvezelaanbieders. De glasvezelaanbieder heeft als kleine slimme speler namelijk geen grote kosten aan een groot pand, grote wagenparken en duizenden medewerkers. En daar kun jij de vruchten van plukken.

Contactgegevens Fiber Nederland

Wil je een abonnement van Fiber Nederland bestellen of wil je contact opnemen met de klantenservice van Fiber Nederland? Lees meer

Helaas, deze abonnementen zijn niet leverbaar op jouw adres. Bekijk hier alle aanbiedingen die wél beschikbaar zijn.

Excuses

Ons systeem heeft problemen ondervonden bij het ophalen van de gegevens. Wij zijn op de hoogte van de situatie en proberen de problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen. Probeer het s.v.p. later opnieuw.