(lokaal tarief) 030-2850176
Open van: 09:00 tot 17:00

Film1

Bij Film1 zijn de beste films en series het eerst te zien op TV, 100% reclamevrij. Elke dag gaat er bij Film1 een film in première, per maand meer dan 30 films. Bij Film1 profiteer je van een non-stop filmaanbod, 24 uur per dag op maar liefst 5 themakanalen, 2 HD-kanalen en Film1 On Demand.

Film1 bestaat uit 5 verschillende kanalen:

Premiere
Bekijk de nieuwste films op Film1 Premiere. Dit kanaal heeft het meest vernieuwende aanbod van, want elke avond om 20:30 uur gaat er een nieuwe film in première in zowel SD- als HD-kwaliteit.

Action
Houd je van actie, thrillers, fantasy en/of sciencefiction? Dan is Film1 Action jouw kanaal.

Family
Een kanaal voor jong en oud met komedies, romantische films en drama‘s. Overdag worden gezellige familiefilms uitgezonden en ‘s avonds grappigste (romantische) komedies en aangrijpende drama‘s.

Sundance
Een samenwerking tussen Film1 en Sundance Channel, de wereldleider op het gebied van independent films. Op dit kanaal vind je een geweldig aanbod aan films en series met een onafhankelijke en originele blik.

Series
Houd je van series? Stem dan af op Film1 Series en geniet van internationale spannende, komische en indrukwekkende topseries die niet eerder op de Nederlandse televisie zijn getoond. Je hoeft niets te missen, want alle afleveringen worden meerdere keren uitgezonden en zijn natuurlijk ook terug te zien via Film1 On Demand.

In de specificaties van elk TV-abonnement staat vermeld of de provider Film1 aanbiedt en tegen welke prijs.

Meer extra zenders

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?