(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Gratis Overstapservice

Overstappen wordt nog makkelijker met de gratis Overstapservice. Je hoeft namelijk helemaal niets meer zelf te regelen, alles wordt voor je uit handen genomen. Bovendien zorgen we er bij Skouter voor dat je tijdens het overstappen geen minuut zonder internet, bellen en/of digitale televisie komt te zitten.

Deze providers doen mee aan de Overstapservice

De Overstapservice is een gratis dienst en geldig bij overstappen van en naar: KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, UPC, XS4ALL en Ziggo. Helaas kun je geen gebruikmaken van de gratis Overstapservice als je overstapt van of naar een andere aanbieder. Je zult in dit geval zelf je huidige abonnement moeten opzeggen nadat je de bevestigingsbrief van je nieuwe provider hebt ontvangen.

Let op!
De gratis Overstapservice geldt niet voor overstappen van of naar glasvezelabonnementen. Hetzelfde geldt voor TV-abonnementen. Deze dien je altijd zelf op te zeggen. Doe dit pas nadat je de bevestigingsbrief van je nieuwe provider hebt ontvangen met daarin de opleverdatum van je nieuwe abonnement. Zo weet je precies per welke datum je je huidige televisie- of (glasvezel)internetabonnement op kunt zeggen.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Overstappen

Vind je je abonnement te duur? Ben je niet meer tevreden over je aanbieder? Of ben je verhuisd en levert je huidige aanbieder niet op je nieuwe adres? Er zijn veel redenen om over te stappen naar een nieuwe aanbieder en een nieuw abonnement voor internet, bellen en/of digitale televisie. En wat je reden ook is en wat je wensen ook zijn, wij helpen je met plezier bij het maken van de beste keuze. Lees meer