(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Internet

Wil je ook profiteren van de beste internet aanbiedingen? Ga dan naar ons Top 5 overzicht.

Internettechnieken

Internet is er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er verschillende soorten technieken en lopen de snelheden sterk uiteen. Je kunt onze veelgebruikte postcodecheck gebruiken om te zien welke providers op jouw adres internetabonnementen leveren. Via de specificaties en de filtermogelijkheden kun je vervolgens eenvoudig de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken.

ADSL

Een abonnement via een ADSL verbinding blijkt ideaal voor de gemiddelde gebruiker. ADSL is bij uitstek geschikt voor informatie zoeken, mailen, online bankzaken regelen e.d. Vaak ben je met een ADSL abonnement goedkoper uit dan met een abonnement via de kabel of glasvezel.

VDSL

VDSL is de snelle variant van ADSL, met een snelheid tot 50 Mb/s. Download je veel films, muziek of houd je van gamen? Dan kan een internetabonnement via VDSL heel interessant zijn, wat betreft internetsnelheid en prijs.

Kabel

Kies je voor een abonnement via het kabelnetwerk van UPC of Ziggo, dan kies je voor een uitstekende snelle internetverbinding. Via de kabel kun je snelheden halen tot maar liefst 120 Mb/s. Ideaal om met meerdere mensen in huis tegelijkertijd via dezelfde verbinding te downloaden, streamen en gamen.

Glasvezel

Steeds meer huizen hebben tegenwoordig een eigen glasvezelaansluiting. Dankzij deze aansluiting is een up- en downloadsnelheid van 500 Mb/s mogelijk. Up- en downloaden gaat bij glasvezel namelijk even snel, en dat heeft fantastische voordelen. Grote bestanden up- en downloaden is een kwestie van seconden.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?