(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

KPN Installatiegarantie

KPN maakt het nieuwe klanten graag makkelijk bij hun overstap naar KPN. Want naast de gratis overstapservice biedt KPN de Installatiegarantie, waarmee je verzekerd bent van een (gratis!) succesvolle installatie van Interactieve TV, Internet en Bellen bij jou thuis. Dat is pas handig.

Doe het zelf, of maak een afspraak met een gratis monteur

Bij je nieuwe KPN abonnement ontvang je een Doe-Het-Zelf Installatiepakket met draadloos modem, een eenvoudige handleiding en alle materialen die je nodig hebt voor de installatie. Lukt het toch niet om dit zelf te installeren, dan kun je 24/7 terecht bij de helpdeskmedewerkers van KPN. Lukt het ook nu nog niet om je nieuwe abonnement te installeren? Geen probleem: KPN stuurt een gratis monteur bij je langs. Natuurlijk wanneer het jou uitkomt. De monteur zorgt ervoor dat Interactieve TV, internet en/of bellen geactiveerd worden.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

KPN

De internetsnelheden van KPN variëren van 20 Mb/s (ADSL) tot 500 Mb/s (glasvezel). Mede hierom is KPN voor elk type gebruiker zo interessant. Je kunt internet bij KPN los bestellen, maar ook samen met bellen en TV. Lees meer