(lokaal tarief) 030-2850176
Maandag geopend van: 09:00 tot 17:00

Sport1

Met Sport1 kun je 24 uur per dag 7 dagen per week alles volgen uit de beste Europese en internationale sportcompetities- en evenementen. De programma's van Sport1 vallen altijd binnen een thema van de verschillende kanalen: Sport1 Live, Sport1 Golf, Sport1 Tennis, Sport1 Extra en Sport1 HD.

Sport1 bestaat uit 5 kanalen:

Live
Op Sport1 Live zijn alle grote live wedstrijden te zien. De focus van dit kanaal ligt op voetbal, maar als er niet gevoetbald wordt zijn andere sporten te bekijken.

Golf
Op Sport1 Golf wordt er dagelijks verslag gedaan van golf op het allerhoogste niveau. Sport1 Golf zendt wekelijks alle toernooien uit de Amerikaanse en Europese Tour live uit. Ook te bekijken: de vier Majors, het World Golf Championship, de Challenge Tour, de Asian Tour, de Senior tour en programma’s van Golfing World.

Tennis
Op Sport1 Tennis wordt het komende jaar 38 weken live tennis uitgezonden. Naast Roland Garros en Wimbledon kan met ook kijken naar alle toernooien uit de ATP 1000 serie en naar de belangrijkste toernooien uit de ATP 500 en de ATP 250 serie.

Extra
Op de extra kanalen Sport1 Extra, Sport1 Extra 2 en Sport1 Extra 3 worden in de weekenden en tijdens de Champions League hiernaast ook diverse andere wedstrijden uitgezonden.

HD
Naast alle live kanalen krijgen Sport1 abonnees ook toegang tot een HD kanaal, waarop wedstrijden uit de Primera División, de Premier League, Serie A, UEAFA Champions League en golf uit o.a. de Amerikaanse en Europese PGA Tour wordt uitgezonden in Full HD kwaliteit.

In de specificaties van elk TV-abonnement staat vermeld of de provider Sport1 aanbiedt en tegen welke prijs.

Meer extra zenders

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?