(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Stipte

Ben jij als prijsbewuste consument ook op zoek naar de beste prijs/kwaliteitverhouding? Stipte bewijst dat goedkoop geen duurkoop is.

Beste prijs/kwaliteitverhouding

Met de allerlaagste prijzen van het land, werd de Stipte klantenservice in 2009 door ITO Klantenservicecentrum bekroond tot best bereikbare klantenservice in Nederland. Een goede ondersteuning op je snelle Stipte internetverbinding, vaste en mobiele telefonie en haarscherpe Digitale TV, tegen de scherpe tarieven: wat wil je nog meer?

Stipte Internet DSL en glasvezel

Stipte levert haar diensten via DSL en glasvezel. Ben je al aangesloten op glasvezel? Dan kun je met een Stipte glasvezelinternetabonnement surfen met een snelheid van 100 Mb/s (up en down). DSL internet is verkrijgbaar in de vorm van 20 en 50 Mb/s. Ben jij een gemiddelde internetgebruiker? Dan is 20 Mb/s vaak al meer dan voldoende.

Digitale TV

Digitale televisie wordt geleverd via het draadloze ethersysteem (DVB-T), bestaat uit ongeveer 30 digitale TV-zenders en 20 radiozenders, een EPG (elektronische programmagids) en is optioneel uit te breiden met FOX Sports Eredivisie. TV kijken is mogelijk via een insteekkaart, een standaard TV-ontvanger of een harddiskrecorder waarmee je kunt opnemen en live pauzeren. Je kunt digitale TV van Stipte los bestellen of in combinatie met internet (en bellen). Kies je voor een glasvezelabonnement van Stipte met televisie, dat kun je kiezen voor Digitale TV of Interactieve TV. Bij digitale glasvezeltelevisie ontvang je 39 TV-zenders en 40 radiozenders via DVB-C, een EPG en Nederland 1, 2 en 3 in HD. Bij interactieve glasvezeltelevisie ontvang je 78 digitale TV-zenders en 66 radiozenders, 17 HD-zenders, Videotheek thuis en optionele zenderpakketten als FOX Sports Eredivisie, HBO en Film1.

Contactgegevens Stipte

Wil je een abonnement van Stipte bestellen of wil je contact opnemen met de klantenservice van Stipte? Lees meer

100 gratis Stipte belminuten

Kies je voor een 2-in-1 abonnement met Internet en Bellen, of een Alles-in-1 abonnementen met Internet, Bellen en TV dan krijg je bij Stipte elke maand 100 belminuten cadeau. Met deze 100 gratis belminuten kun je bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.  Lees meer

Abonnementen van Stipte

Alles in 1

Abonnement Prijs p/m Prijs p/j