(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Telfort Installatie Garantie

Als je kiest voor Interactieve TV (met Internet, of met Internet én Bellen) van Telfort, zit je altijd goed met de Installatie Garantie. Geen punt namelijk als het niet lukt om zelf je diensten te installeren. Er komt gewoon een gratis monteur bij je langs. Net zo handig! Bij Internet of Internet & Bellen (zonder Interactieve TV) is dat een ander verhaal. Bij deze abonnementsvormen ontvang je een gratis Doe-Het-Zelf waarmee je je nieuwe diensten zelf kunt installeren, maar kun je geen aanspraak maken op de Installatie Garantie. Als je besluit een monteur te laten langskomen, dan zijn de installatiekosten voor jou.

Gratis monteur bij Telfort Interactieve TV

Bij je nieuwe Interactieve TV-abonnement (met Internet, of met Internet én Bellen) ontvang je een gratis Doe-het-Zelf pakket. Hierin vind je alle benodigde aansluitmaterialen en een handleiding met duidelijke instructies. Mocht het toch niet lukken om je diensten zelf aan te sluiten, dan kun je contact opnemen met de helpdesk van Telfort. Biedt de telefonische hulp jammer genoeg ook geen uitkomst? Geen probleem. Telfort stuurt een ervaren monteur die je nieuwe diensten gratis voor je installeert.

Direct monteur bestellen
Liever meteen een monteur aan huis die alles voor je installeert? Kies tijdens je bestelling dan direct voor installatie door een monteur. Je betaalt hiervoor eenmalig € 70,00. Het gratis Doe-Het-Zelf pakket wordt in dit geval niet naar je opgestuurd.

Los Internet, of Internet & Bellen

Bij los Internet of Internet & Bellen van Telfort ontvang je wél het gratis Doe-Het-Zelf pakket, maar géén Installatie Garantie. Wil het eigenhandig installeren – zelfs niet met behulp van de Telfort helpdesk – niet lukken, dan zijn de monteurkosten voor jou (installatiekosten vanaf € 52,50 met een meerwerkprijs van € 17,50 per kwartier). Je kunt ook direct voor installatie door een monteur kiezen en het Doe-het-Zelf pakket laten voor wat het is. In de folder in het Doe-het-Zelf pakket staat hoe je eenvoudig een afspraak maakt met een Telfort monteur.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Telfort

Telfort focust zich als de gerenommeerde dochter van KPN 100% op voordeel. Bij Telfort heb je de keuze uit internet via een DSL- of glasvezelverbinding, goedkoop bellen, onbeperkt bellen, digitale televisie, extra zenderpakketten, opnemen, live pauzeren en nog veel meer. Kies voor los internet of voor een voordelig combinatiepakket waarin internet samengaat met telefonie en/of TV. Lees meer