(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Vergelijken

Omdat elke provider een specifiek (groot) verzorgingsgebied heeft, verschilt de beschikbaarheid van abonnementen voor breedband internet, vaste telefonie en digitale televisie via een ADSL/VDSL-, kabel- en glasvezelverbinding per adres. Dankzij onze veelgebruikte postcodecheck vind je in één oogopslag alle beschikbare abonnementen op jouw adres. Je kunt vervolgens eenvoudig abonnement vergelijken en direct een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de postcodecheck?

De postcodecheck vraagt om je postcode en huisnummer. Aan de hand van deze gegevens checkt het systeem bij alle providers welke abonnementen beschikbaar zijn op jouw adres en geeft hier vervolgens een terugkoppeling van in de vorm van een overzichtelijke lijst. Skouter.nl gebruikt je gegevens alleen voor het zoeken van beschikbare abonnementen. Je gegevens worden niet bewaard.

Beschikbare abonnementen vergelijken

Als alle beschikbare abonnementen verschijnen, kun je met behulp van filters een selectie maken van abonnementen die voldoen aan je wensen. Welk abonnement je vervolgens ook kiest, je bent bij Skouter.nl altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?