(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

XS4ALL WebTV

TV kijken in de woonkamer is gezellig, maar ook een beetje ouderwets. Tegenwoordig bepaal je zelf waar je televisie kijkt met WebTV van XS4ALL. Dankzij WebTV kun je in en rondom huis namelijk live televisie kijken op je computer, laptop, smartphone en tablet.

30 TV-zenders via je internetverbinding

Je ontvangt de populairste 30 TV-zenders via je XS4ALL internetverbinding. Afhankelijk van de internetsnelheid is het mogelijk om meerdere streams tegelijkertijd te gebruiken, zodat iedereen in huis op zijn eigen apparaat naar een andere zender kan kijken. XS4ALL maakt televisie kijken zo een stuk flexibeler, en dus een stuk leuker!

Live TV kijken en EPG

WebTV is gratis beschikbaar voor alle XS4ALL klanten met een abonnement voor Interactieve TV en internet (met of zonder bellen). De dienst biedt naast live TV kijken ook een EPG (Elektronische Programma Gids). Uitzending Gemist en Video on Demand zijn helaas niet beschikbaar via WebTV. Uitzending Gemist is wel beschikbaar bij de vergelijkbare dienst van KPN: Interactieve TV Online. Word je klant bij Ziggo of UPC dan kun je niet alleen live TV kijken op je smartphone, tablet, computer of laptop, maar ook films en series bestellen On Demand via de Ziggo TV App of UPC’s Horizon TV Online.

Interesse in WebTV?

Bekijk direct alle XS4ALL abonnementen met Interactieve TV en internet (en bellen) waarbij je WebTV gratis ontvangt.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

XS4ALL

XS4ALL staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet. Voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën. Voor iedereen. XS4ALL levert Internet, Bellen en Interactieve Televisie abonnementen. Bij ons heel handig als Alles-in-1 pakket te bestellen. Lees meer