(lokaal tarief) 030-2850176
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Ziggo TV App

Met de gratis Ziggo TV App kun je overal in en rondom huis live TV kijken op je smartphone of tablet. Naast de populairste TV-zenders biedt de handige app een televisiegids en kun je TV On Demand kijken. Zo kijk je wat je wil, wanneer je wil en waar jij dat wil!

Wat heb nodig?

Live televisie kijken op je telefoon of tablet verloopt via je draadloze Ziggo internetverbinding. Om gebruik te kunnen van de Ziggo TV App dien je dus een Ziggo Alles-in-1 (Internet + Bellen + TV) of 2-in-1 (Internet +TV) abonnement te hebben.

Live TV kijken naar 48 zenders

  • Digitale televisiegids
  • Kijktips en nieuws
  • On Demand-films en -series
  • Geschikt voor iPad, iPhone, iPod Touch en Android smartphones en tablets

Bekijk alle Ziggo abonnementen.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Ziggo

Kabelaar Ziggo is de grootste aanbieder van internet, bellen en televisie in Nederland. Goede redenen om over te stappen naar Ziggo zijn: een razendsnelle internetverbinding via het kabelnetwerk, lage beltarieven en allerlei mogelijkheden op het gebied van analoge televisie, digitale televisie en interactieve televisie. Ziggo is daarnaast de enige provider die maandelijks opzegbare abonnementen aanbiedt. Je zit dus niet vast een 1-jarig of 2-jarig contract, maar bent vrij om te gaan wanneer het jou uitkomt. Lees meer