(lokaal tarief) 030-2850172
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Alle op deze site beschikbare informatie is afkomstig van verschillende kanalen van de diverse aanbieders en daarom kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. Foutief gecommuniceerde of gehanteerde informatie is geheel voor risico van de gebruiker van deze website. De gebruiker stemt toe Skouter.nl dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventueel negatieve gevolgen door het gebruik hiervan.

Skouter.nl is eigendom van Nedconcepts BV. De op de site vertoonde informatie wordt met uiterste zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens kunnen wij niet instaan en daarom aanvaard Nedconcepts geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright 2010 โ€“ 2013 Nedconcepts

Alle op deze site aanwezige en beschikbare informatie, afbeeldingen en techniek is eigendom van Nedconcepts en mag daarom โ€“ op wat voor manier dan ook โ€“ niet worden verveelvoudigd of gedupliceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Nedconcepts. In geval van misbruik, zullen door Nedconcepts de daartoe behorende stappen worden ondernomen.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?