(lokaal tarief) 030-2850175
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Alles-in-1

Profiteer van de beste glasvezelaanbiedingen voor internet, bellen en TV in een alles-in-1 abonnement. Ga snel naar ons Top 5 overzicht.

Een alles-in-1 (of triple play) glasvezelabonnement bestaat uit razendsnel internet, vaste telefonie en digitale televisie. De voordelen van een 3-in-1 glasvezelabonnement zijn dat je één aanspreekpunt hebt en maandelijks nog maar één factuur ontvangt. Daarbij ben je met een alles-in-1 glasvezelabonnement in veruit de meeste gevallen goedkoper uit dan met drie losse abonnementen voor internet, bellen en TV bij verschillende glasvezelaanbieders.

Alles-in-1 glasvezel vergelijken

Elke provider biedt meerdere alles-in-1 abonnementen met verschillende internetsnelheden. Afhankelijk van je gebruik kies je het abonnement dat het beste bij je past. Op Skouter.nl vind je per glasvezelprovider een overzicht van alle aangeboden abonnementen. Je kunt ook onze handige postcodecheck gebruiken en daarmee direct alles-in-1 glasvezelabonnementen vergelijken die beschikbaar zijn op jouw adres.

Hulp nodig?

Glasvezel is nog relatief nieuw en het abonnementenaanbod is erg groot. Wij kunnen ons voorstellen dat je wel wat hulp kunt gebruiken tijdens het zoeken naar een nieuw glasvezelabonnement. De deskundige medewerkers van onze klantenservice staan met plezier voor je klaar.

Meer informatie

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Onbeperkt bellen

Bel je vaak en lang? En wil je besparen op de kosten van vaste telefonie? Breid dan eenvoudig uit met de dienst ‘Onbeperkt Bellen’. Hiermee bel je onbeperkt naar alle vaste nummers, en bij meerdere providers zelfs ook naar alle mobiele nummers, in Nederland.  Lees meer

Internetsnelheid

Bij glasvezel denk je ongetwijfeld meteen aan snelheid. En dat is logisch, want glasvezelsnelheden lopen op dit moment al op tot 500 Mb/s op Skouter.nl. Ter vergelijking, ADSL/VDSL biedt internet tot 80 Mb/s en kabel tot 150 Mb/s. Lees meer