(lokaal tarief) 030-2850175
Open van: 09:00 tot 17:00

Overstappen

Er zijn veel redenen om over te stappen naar een nieuw glasvezelabonnement. Wat je reden ook is en hoe je wensenlijst er ook uitziet, wij helpen je graag bij het bestellen van glasvezel internet, bellen en/of TV.

Contract opzeggen

Indien je wil overstappen naar een nieuw glasvezelabonnement en geen dubbele kosten wil betalen, dien je contractvrij te zijn binnen je huidige abonnementen voor internet (ADSL/VDSL, kabel of glasvezel), vaste telefonie en/of digitale televisie. Controleer daarom altijd in eerste instantie de contractvoorwaarden van je huidige abonnement(en). Ligt de laatste dag van je contractperiode nog voor je, dan raden wij je aan om je nieuwe contract in te laten gaan een dag nadat je oude abonnement verloopt. Op die manier zit je geen dag zonder internet, bellen en of TV. Zeg je oude abonnement pas op als je een bevestiging hebt ontvangen van je nieuwe provider voor je nieuwe abonnement.

Overstappen naar glasvezel

Dankzij onze handige postcodecheck zie je in één oogopslag welke glasvezelaanbieders diensten leveren op jouw adres. Elk abonnement van elke aanbieder is voorzien van uitgebreide specificaties waarop je kunt vergelijken. Filter bijvoorbeeld op prijs en snelheid, en vind het abonnement dat het beste bij je past.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Welkom bij Skouter

Er zijn veel redenen om over te stappen naar een nieuw glasvezelabonnement. Wat je reden ook is en hoe je wensenlijst er ook uitziet, wij helpen je graag bij het bestellen van glasvezel internet, bellen en/of TV. Lees meer

Laagste prijsgarantie

Op Skouter.nl vind je minimaal dezelfde tarieven als bij de providers zelf. Vaak vind je bij ons zelfs betere acties in de vorm van exclusieve aanbiedingen, die alleen bij ons en onze partnerwebsites verkrijgbaar zijn en niet bij de provider zelf. Lees meer