(lokaal tarief) 030-2850175
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Reggefiber

Reggefiber is een Twents bedrijf dat eind 2005 is opgericht door investeringsmaatschappij Reggeborch om Nederlandse huishoudens aan te sluiten op glasvezel internet. Reggefiber is inmiddels in meer dan 175 gemeenten actief geweest en al meer dan 1,2 miljoen huishoudens maken gebruik van het Reggefiber glasvezelnetwerk. Sinds 2012 heeft KPN een belang van 51% in Reggefiber.

Wat doet Reggefiber?

Reggefiber houdt zich bezig met alles rondom glasvezelaansluitingen. Van gemeentelijke campagnes en informatieverstrekking tot de graafwerkzaamheden en samenwerking met glasvezelaanbieders van internet, bellen en TV.

Ik wil ook glasvezel!

Zodra in een dorp of stad minimaal 30 procent van de huishoudens heeft aangegeven interesse te hebben in glasvezel, zet Reggefiber de schop in de grond en beginnen de graafwerkzaamheden voor de aanleg van een eigen glasvezelnetwerk. Bij een animo van minder dan 30 procent kunnen de kosten voor de aanleg niet worden gedekt, en houdt Reggefiber de boot af. Regelmatig worden burgerinitiatieven gestart onder inwoners om buurtgenoten te overtuigen van de voordelen van glasvezel, zodat de ondergrens van 30% behaald wordt.

Glasvezelabonnement bestellen

Ben jij al aangesloten op glasvezel en wil je je razendsnelle verbinding in gebruik nemen? Vergelijk dan eenvoudig en snel alle glasvezelabonnementen die beschikbaar zijn op jouw adres.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Internetsnelheid

Bij glasvezel denk je ongetwijfeld meteen aan snelheid. En dat is logisch, want glasvezelsnelheden lopen op dit moment al op tot 500 Mb/s op Skouter.nl. Ter vergelijking, ADSL/VDSL biedt internet tot 80 Mb/s en kabel tot 150 Mb/s. Lees meer

Internet

Profiteer van de beste glasvezel internetaanbiedingen. Ga snel naar ons Top 5 overzicht. Lees meer