(lokaal tarief) 030-2850175
Open van: 09:00 tot 17:00

Stipte

Op zoek naar een glasvezelabonnement met de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor internet, vaste telefonie en/of televisie? Stipte biedt voordelig glasvezel internet tot 50, 60 en 100 Mb/s, lage telefonietarieven en analoge en digitale (HD)TV met Video on Demand en optionele extra zenders als Eredivisie Live, het Pluspakket, Uitzending Gemist etc.

Stipte glasvezel en ADSL/VDSL

Als Stipte klant geniet je van een geweldige service en diensten van hoge kwaliteit. Ben je nog niet aangesloten op glasvezel, maar wil je toch profiteren van de voordelen van deze provider? Bekijk dan het ADSL/VDSL aanbod voor internet, bellen en TV.

Contactgegevens Stipte

Wil je een abonnement van Stipte bestellen of wil je contact opnemen met de klantenservice van Stipte? Lees meer

100 gratis Stipte belminuten

Kies je voor een 2-in-1 abonnement met Internet en Bellen, of een Alles-in-1 abonnementen met Internet, Bellen en TV dan krijg je bij Stipte elke maand 100 belminuten cadeau. Met deze 100 gratis belminuten kun je bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.  Lees meer

Hieronder vind je een overzicht van alle abonnementen die leverbaar zijn op jouw adres. Glasvezelabonnementen zijn helaas nog niet beschikbaar, omdat je niet beschikt over een (actieve) glasvezelaansluiting.

Abonnementen van Stipte

Alles in 1

Abonnement Prijs p/m Prijs p/j  

Stipte Alles-in-1 Basis 50 Mb ...

€ 59,95
€ 744,35
Bestellen » Info
Inclusief mobiele simkaart