(lokaal tarief) 030-2850175
Morgen geopend van: 09:00 tot 17:00

Vergelijken

Omdat elke glasvezelaanbieder een eigen leveringsgebied heeft, verschilt het beschikbare glasvezelaanbod per adres. Via onze gratis postcodecheck kun je heel eenvoudig alle beschikbare abonnementen met elkaar vergelijken en een bestelling plaatsen zodra je je keuze gemaakt hebt voor een geschikt glasvezelabonnement. Welk abonnement je vervolgens ook kiest, je bent bij Skouter.nl altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie.

Zo werkt de postcodecheck

De postcodecheck vraagt om je postcode en huisnummer. Aan de hand van deze gegevens checkt het systeem bij alle providers welke abonnementen beschikbaar zijn op jouw adres en geeft hier vervolgens een terugkoppeling van in de vorm van een overzichtelijke lijst. Skouter.nl gebruikt je gegevens alleen voor het zoeken van beschikbare abonnementen, je adresgegevens worden niet bewaard of voor andere doeleinden gebruikt.

Beschikbare abonnementen vergelijken

Als alle beschikbare abonnementen verschijnen, kun je met behulp van filters een selectie maken van abonnementen die voldoen aan je wensen. Welk abonnement je vervolgens ook kiest, je bent bij Skouter.nl altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie.

Postcodecheck

Zo simpel is overstappen en geld besparen
Waarom mijn postcode invullen?

Welkom bij Skouter

Omdat elke glasvezelaanbieder een eigen leveringsgebied heeft, verschilt het beschikbare glasvezelaanbod per adres. Via onze gratis postcodecheck kun je heel eenvoudig alle beschikbare abonnementen met elkaar vergelijken en een bestelling plaatsen zodra je je keuze gemaakt hebt voor een geschikt glasvezelabonnement. Welk abonnement je vervolgens ook kiest, je bent bij Skouter.nl altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie. Lees meer

Laagste prijsgarantie

Op Skouter.nl vind je minimaal dezelfde tarieven als bij de providers zelf. Vaak vind je bij ons zelfs betere acties in de vorm van exclusieve aanbiedingen, die alleen bij ons en onze partnerwebsites verkrijgbaar zijn en niet bij de provider zelf. Lees meer