(lokaal tarief) 030-2850175
Open van: 09:00 tot 17:00

XS4ALL

XS4ALL staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet. Voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën. Voor iedereen. XS4ALL levert Internet, Bellen en Interactieve Televisie abonnementen. Bij ons heel handig als Alles-in-1 pakket te bestellen.

XS4ALL video

XS4ALL Glasvezel Internet

Glasvezel Internet van XS4ALL bereikt snelheden tot 100 Mb/s en is eenvoudig uit te breiden met bellen en interactieve (HD) televisie. Via je glasvezelverbinding kun je alle drie de diensten tegelijkertijd gebruiken, zonder haperingen. De glasvezelaanbieder biedt in steeds meer regio’s glasvezel. Benieuwd of de provider ook levert op jouw adres? Gebruik dan onze handige postcodecheck hiernaast.

Interactieve Televisie en Bellen

Met Interactieve Televisie van XS4ALL haal je vrijheid in huis. Want je kijkt TV wanneer je wil, wanneer het jou uitkomt. Denk aan een uitgebreide videotheek met duizenden films en series. Live televisie kijken met WebTV, Programma Gemist, en een HD TV-ontvanger waarmee je tot 200 uur kunt opnemen. Vaste telefonie komt bij deze provider met vele extra’s als voicemail via de e-mail, gratis bellen met XS4ALL-klanten, een online kostenoverzicht en nummerbehoud. 

XS4ALL WebTV

TV kijken in de woonkamer is gezellig, maar ook een beetje ouderwets. Tegenwoordig bepaal je zelf waar je televisie kijkt met WebTV van XS4ALL. Dankzij WebTV kun je in en rondom huis namelijk live televisie kijken op je computer, laptop, smartphone en tablet. Lees meer

Contactgegevens XS4ALL

Wil je een abonnement van XS4ALL bestellen of wil je contact opnemen met de klantenservice van XS4ALL? Lees meer

Spotify

KPN en XS4ALL maken muziek zoeken en luisteren nog leuker met Spotify Premium. Met deze muziekdienst heb je namelijk altijd en overal toegang tot miljoenen nummers uit alle muziekgenres. Of je nu houdt van dance, country, hip hop, rock of klassiek, dankzij Spotify Premium vind je altijd wat je zoekt. Spotify Premium is eenvoudig zelf te installeren op je computer, laptop en smartphone. Lees meer

Helaas, deze abonnementen zijn niet leverbaar op jouw adres. Bekijk hier alle aanbiedingen die wél beschikbaar zijn.

Excuses

Ons systeem heeft problemen ondervonden bij het ophalen van de gegevens. Wij zijn op de hoogte van de situatie en proberen de problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen. Probeer het s.v.p. later opnieuw.